Openingstijden en contact

Openingstijden

Maandag van 7.30 uur tot 21.00 uur
Dinsdag van 7.30 uur tot 20.30 uur
Woensdag van 7.30 uur tot 21.00 uur
Donderdag van 7.30 uur tot 18.30 uur
Vrijdag van 7.30 uur tot 17.00 uur

Contactgegevens

VisieFit
Kerkstraat 41B & 45
2242 HC Wassenaar

Ligging en route

VisieFit ligt in het centrum van Wassenaar en is goed met de auto te bereiken. In de Wassenaar kunt u gratis parkeren. In het centrum geldt echter wel een maximale parkeertijd, variërend van een half tot 2 uur. Denkt u eraan een parkeerschijf zichtbaar in uw auto te plaatsen. Klik hier voor een routebeschrijving.
Wanneer u met het Openbaar Vervoer reist, houdt u dan rekening met een looptijd van ongeveer 7 minuten van de dichtstbijzijnde bushalte naar de praktijk. Voor een route met het Openbaar Vervoer klikt u hier.
Colportage op basis van deze website wordt niet op prijs gesteld.

Gratis haal- en brengservice

Heeft u fysiotherapie nodig, maar mag of kunt u (nog niet) autorijden? Geen probleem. Wij komen u graag binnen Wassenaar thuis ophalen en brengen u na afloop van de behandeling weer naar huis.

Wilt u gebruik maken van deze haal- en brengservice? Meld dit dan bij het maken van een afspraak. Dan plannen wij direct het vervoer voor u in.

VisieFit hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en deelt daarom geen persoonsgegevens met derden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming. Uitkomsten van klinimetrie kan gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek, dit zal altijd anoniem gebeuren.

Menu