Bedrijfsfysiotherapie

VisieFit biedt een breed pakket aan diensten waarmee bedrijven hun werknemers kunnen helpen fysiek gezond te worden én te blijven. Preventie en een snelle interventie bij ziekteverzuim zijn hierbij onze belangrijkste uitgangspunten.

Ergonomie

Met de preventieve diensten van VisieFit worden gezondheidsrisico’s op het werk in kaart gebracht en brengt de bedrijfsfysiotherapeut advies uit hoe u, als werkgever, deze risico’s kunt verkleinen. Denkt u hierbij aan aanpassing van de werkplek, maar ook aan het trainen van uw werknemers om hun fysieke belastbaarheid te vergroten.

Lees meer

Re-integratie

VisieFit begeleidt bedrijven bij het re-integreren van werknemers die door klachten aan het houding- en bewegingsapparaat (tijdelijk) arbeidsongeschikt zijn. Wij streven er hierbij naar zo vroeg mogelijk met de begeleiding te beginnen, omdat uit onderzoek is gebleken dat dit de kans op herstel aanzienlijk vergroot.

Lees meer

Gezondheidstesten

Wilt u graag weten hoe fit en gezond uw medewerkers zijn, zodat u gericht aan verbetering van hun fysieke conditie kunt werken? Bij VisieFit kunt u als bedrijf en als particulier terecht voor fitheidstesten.

Lees meer
Menu